Zó beleefde je Italië nog nooit!

Het geluid van knisperend gravel dat onder de wielen doorschuift is een geluid waar je ons ’s nachts voor wakker kan maken. Hoewel iedere gravelrit heel wat verhalen met zich mee kan brengen, zijn de tochten van Rolling Dreamers belevenissen voor het leven!

KNWU Fondo
Geschreven door:
KNWU Fondo

Wil jij rondrijden in de Chianti-streek?
Kies je voor een tocht van Florence naar Rome, over de Via Francigena pelgrimsroute?
Gaat jouw hart toch écht sneller kloppen van een bikepacking avontuur in de Dolomieten?

We durven er onze handen voor het in het vuur te steken: jij hebt – logischerwijze - op alle drie de vragen volmondig ‘JA’ gezegd.

Wat is Rolling Dreamers?

Rolling Dreamers is een kleine, Italiaanse organisatie die begrijpt wat herinneringen maken betekent. Wat ze ook begrijpen is het feit dat nieuwe plaatsen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten het beste gebeurt op de fiets. Laat die wielen maar rollen richting een nieuw avontuur.

Rolling Dreamers biedt een aantal indrukwekkende fietstochten en expedities aan.

De fietstochten van Rolling Dreamers

Wat zo mooi is aan Rolling Dreamers, is dat ze zorgvuldig te werk gaan en aan werkelijk ieder detail aandacht besteden.

Zo is het mogelijk om voor iedere fietstocht een gravelbike te huren, maar krijg je daarnaast ook nog eens technische bijstand, logistieke ondersteuning, tips over de beste eetgelegenheden, transfers en overnachtingen op de route. Maatwerk is het credo!

Je kan de fietstochten zelf rijden, maar er ook voor kiezen om je te laten begeleiden door een lokale, ervaren (Nederlandse) gids. Zo’n gids vertelt je alle ins en outs over het gebied waar je op dat moment fietst.

Op dit moment bestaat het aanbod fietstochten uit vijf op aanvraag boekbare tochten:

Daarnaast organiseert Rolling Dreamers samen met fietsmerk 3T ook twee exclusieve tours:

De expedities van Rolling Dreamers

Mochten de fietstochten je onvoldoende uitdaging bieden, dan zijn de expedities wellicht een leuke optie. Deze expedities zijn wat extremer, waarbij de focus meer op het fietsen, dan op de beleving ligt.

De expedities die op dit moment aangeboden worden, gaan naar de Canarische Eilanden of de fjorden in Noorwegen.

Fondo x Rolling Dreamers

Omdat ook Fondo gelooft in het maken van herinneringen op de fiets, zijn we een samenwerking aangegaan met Rolling Dreamers.

Besluit jij om de 4-daagse Florence-Rome tocht te rijden, of ga je vijf dagen genieten in de Dolomieten? Weet dan dat je met Fondo goed voorbereid aan het avontuur begint.

In de 10-weekse trainingsprogramma’s wordt je klaargestoomd voor een geweldig avontuur. Hoe fijn is het als je dankzij het Fondo trainingsprogramma goed voorbereid aan de start staat en je je volledig kan focussen op het genieten van de omgeving?

Tijdens het trainen werk je op een gevarieerde wijze aan jouw kwaliteiten. Zo komen onder andere duur-, cadans- en bloktrainingen aanbod.

Wil je meer informatie over de trainingsprogramma’s?
Check ze direct in de app!