Fiets trainingsschema’s

Trainings-programma’s

Op zoek naar een trainingsschema voor het wielrennen, mountainbiken of gravelbiken? Met de fiets trainingsschema’s van Fondo train je voor uiteenlopende doelen. Of je nu een tocht van 200 km wilt fietsen, of dat je aan de slag wilt met trainingsschema’s voor beginners: binnen Fondo vind je altijd een geschikt (gratis) trainingsschema. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van de fiets trainingsschema’s binnen Fondo.

...en nog veel meer in de app.

Direct aan de slag?

📲 Download Fondo

---

Download Fondo

De fiets trainingsschema’s van Fondo maken je een betere fietser

Trainingsschema wielrennen
Wil jij je fietsprestaties naar een hoger niveau tillen, maar vind je geen geschikt trainingsschema? Zoek dan niet verder. Niet alleen wielrenners, maar ook mountainbikers, gravelaars en para-cyclists zweren bij de fiets trainingsschema’s van Fondo.

Trainingsschema wielrennen & mtb beginner
De trainingsschema’s voor het wielrennen, mountainbiken en gravelbiken zijn ontworpen door een KNWU talentcoach, wat betekent dat kennis uit de topsport nu ook voor jou beschikbaar is. Hoe gaaf is dat?! Vrees echter niet, de schema’s zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk opgesteld, zodat zowel beginners als gevorderden er direct mee aan de slag kunnen.

Gratis trainingsschema schema wielrennen

Binnen Fondo vind je een variëteit aan fiets trainingsschema’s. Zo zijn er trainingsschema’s die je voorbereiden op evenementen zoals de Amstel Gold Race Toerversie, maar ook trainingsschema’s die meer inspelen op het verbeteren van jouw kwaliteiten als klimmer, sprinter of kopman. Tevens vind je binnen Fondo wielrennen trainingsschema’s die gratis zijn, al zijn er ook enkele betaalde varianten.

Waarom kiezen voor Fondo fiets trainingsschema’s?

Fondo is de trainingsapp van de KNWU. Voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden. Zoals het rijden van een lange tocht, het verbeteren van je PR of het beklimmen van een berg.Train gericht voor jouw persoonlijke doelTrain zo vaak en wanneer je wiltTrain op basis van je eigen trainingszonesStuur je training naar je Garmin en WahooStel je vragen direct aan talentcoaches van de KNWUVerdiep jezelf met kennis uit de topsport, in tekst en beeld

---