Fiets trainingsschema’s

Trainings-programma’s

Op zoek naar een trainingsschema voor het wielrennen, mountainbiken of gravelbiken? Met de fiets trainingsschema’s van Fondo train je voor uiteenlopende doelen. Of je nu een tocht van 200 km wilt fietsen, of dat je aan de slag wilt met trainingsschema’s voor beginners: binnen Fondo vind je altijd een geschikt (gratis) trainingsschema. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van de fiets trainingsschema’s binnen Fondo.

...en nog veel meer in de app.

Direct aan de slag?

📲 Download Fondo

---

Download Fondo

De fiets trainingsschema’s van Fondo maken je een betere fietser

Trainingsschema wielrennen
Wil jij je fietsprestaties naar een hoger niveau tillen, maar vind je geen geschikt trainingsschema? Zoek dan niet verder. Niet alleen wielrenners, maar ook mountainbikers, gravelaars en para-cyclists zweren bij de fiets trainingsschema’s van Fondo.

Trainingsschema wielrennen & mtb beginner
De trainingsschema’s voor het wielrennen, mountainbiken en gravelbiken zijn ontworpen door een KNWU talentcoach, wat betekent dat kennis uit de topsport nu ook voor jou beschikbaar is. Hoe gaaf is dat?! Vrees echter niet, de schema’s zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk opgesteld, zodat zowel beginners als gevorderden er direct mee aan de slag kunnen.

Gratis trainingsschema schema wielrennen

Binnen Fondo vind je een variëteit aan fiets trainingsschema’s. Zo zijn er trainingsschema’s die je voorbereiden op evenementen zoals de Amstel Gold Race Toerversie, maar ook trainingsschema’s die meer inspelen op het verbeteren van jouw kwaliteiten als klimmer, sprinter of kopman. Tevens vind je binnen Fondo wielrennen trainingsschema’s die gratis zijn, al zijn er ook enkele betaalde varianten.

Waarom kiezen voor Fondo fiets trainingsschema’s?

Fondo is de trainingsapp van de KNWU. Voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden. Zoals het rijden van een lange tocht, het verbeteren van je PR of het beklimmen van een berg.Train gericht voor jouw persoonlijke doelTrain zo vaak en wanneer je wiltTrain op basis van je eigen trainingszonesStuur je training naar je Garmin en WahooStel je vragen direct aan talentcoaches van de KNWUVerdiep jezelf met kennis uit de topsport, in tekst en beeld

---

Fondo, de bekroonde fietstraining app van de KNWU

Fondo is een trainingsapp voor sportieve fietsers en helpt je bij het maken van jouw trainingsplan. Voor de fietser die beter wil worden, gezond wil blijven, een uitlaatklep wil, of gewoon van dat voldane gevoel na afloop van zijn workouts houdt. Fondo is er voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden.

Dat doet Fondo in de vorm van een fietstraining app voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, maar ook via een uitgebreid online kennisplatform.

Waarom een fiets trainingsschema app voor het wielrennen?

De KNWU maakt wielerdromen waar. Via de Fondo trainingsapp voor fietsers deelt de wielerbond haar expertise die ze in haar bijna 100-jarige bestaan heeft opgebouwd voor het eerst met de breedtesport, daar waar deze kennis voorheen alleen voor topsporters beschikbaar was.

Door het aanbieden van deze kennis via de Fondo trainingsapp, krijg jij op een laagdrempelige én persoonlijke manier handvatten aangeboden om jouw eigen wielerdromen waar te maken, hoe groot of klein deze ook zijn. Wil jij een heuse Gran Fondo van je bucketlist afstrepen? Wil je een betere klimmer worden? Wil je voor de eerste keer een rit van 100 kilometer maken? Wil je afvallen door middel van het wielrennen? Via Fondo vind jij op maat gemaakt trainingsschema’s voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, én heb je de mogelijkheid tot persoonlijk contact met een trainer van de KNWU.

De fiets app & het kennisplatform voor sportieve fietsers

Fondo gaat verder dan alleen de bekroonde fietstraining app. Fondo biedt namelijk ook een uitgebreid online kennisplatform aan, dat niet alleen trainingsschema’s en artikelen over trainen behandelt. Want zeg nou eerlijk: er komt veel meer bij het fietsen kijken. Op het Fondo kennisplatform vind je dan ook een brede collectie aan artikelen over onder andere materiaal en onderhoud, sportvoeding, voeding, fietskleding, mountainbiken, gravel, blessures en conditie, indoor trainen en meer. Welke vraag jij ook hebt met betrekking tot het sportief fietsen: Fondo heeft de antwoorden voor jouw trainingen.