Alles over Fondo

Wat is Fondo Pro en hoe neem ik een abonnement?

Fondo Pro is het abonnement waarmee je alles uit Fondo haalt: onbeperkt toegang tot alle trainingen, features, coaching én een koppeling met Garmin, Wahoo en Zwift.

KNWU Fondo
Geschreven door
KNWU Fondo

Met Fondo Pro krijg je:

  • Onbeperkt toegang tot alle trainingen: met Fondo Pro krijg je onbeperkt toegang tot alle trainingsprogramma's in Fondo. We voegen regelmatig  trainingsprogramma's toe voor actuele evenementen, challenges en andere doelen.
  • Koppeling met Garmin, Wahoo en Hammerhead: met Fondo Pro kun je de trainingen uit je trainingsprogramma versturen naar je Garmin, Wahoo en Hammerhead, zodat je deze perfect kunt uitvoeren en niets hoeft te onthouden.
  • Integratie met Zwift: Met Fondo Pro kun je de trainingen uit je trainingsprogramma ook eenvoudig binnen uitvoeren op Zwift. Handig als je geen zin of tijd hebt om naar buiten te gaan.
  • Meer flexibiliteit: Met Fondo Pro krijg je toegang tot trainingsvarianten. Bij elke training in je trainingsprogramma kun je dan kiezen voor een lichte of zwaardere variant, afhankelijk van je motivatie en beschikbare tijd. Handig!
  • Trainen op vermogen: Met Fondo Pro kun je ook trainen op basis van vermogen (FTP). Handig als je met een vermogensmeter (buiten) of smart indoortrainer (binnen) fietst.
  • Coaching: als Pro-gebruiker kun je bij onze coaches terecht voor vragen. We staan (bijna) dag en nacht voor je klaar, ook in het weekend. Zolang het maar over fietsen gaat. Heb je sportmedische vragen? Dan kan je terecht bij de specialisten van Sport Medisch Centrum Papendal: info@smcp.nl.
  • Korting bij partners: AGU is fietskleding partner van Fondo. Om goed gesoigneerd aan de start te staan van jouw (trainings)ritten, bieden zij jou 15% korting op het volledige assortiment. De kortingscode ontvang je na het afsluiten van het Fondo Pro abonnement. Ook bij onze partner GrainLabs ontvang je als Fondo gebruiker 15% korting in de webshop.

Wat kost Fondo Pro en hoe neem ik een abonnement?

‍Er zit veel tijd in de ontwikkeling van Fondo. Daarom vragen we voor Fondo Pro een kleine bijdrage per maand (€ 6,99), per kwartaal (€ 15,99) of per jaar (€39,99, dat is op jaarbasis zo'n € 44.- voordeliger dan het maandabonnement). Hiermee steun je niet alleen de doorontwikkeling van Fondo, maar ook de gehele wielersport. Open deze link op je telefoon met daarop Fondo geïnstalleerd om een abonnement te nemen. Zorg dat je ingelogd bent! Doet de link het toch niet? Via de blauwe knop bovenaan je Profiel in de app kun je ook een abonnement nemen.

Theorie in praktijk brengen?

Ga fietsen met Fondo, de trainingsapp van de KNWU.

Download Fondo voor iPhone of Android Download Fondo

Powered by Shimano Service Center

Shimano Service Center is materiaal- en onderhoudspartner van Fondo. Heb je een vraag over (het onderhoud van) je fiets? Bekijk dan eens de andere artikelen of bezoek een Shimano Service Center bij jou in de buurt.

Vind een Shimano Service Center Download Fondo

Powered by BORN

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BORN, voedingspartner van Fondo. BORN biedt een gratis voedingsadviestool aan waarmee je een persoonlijk voedingsplan ontvangt vol ideeën, tips & tricks over hoe jij met (sport)voeding het beste uit jezelf kunt halen.

Ontvang jouw voedingsplan Download Fondo