Fondo staat boordevol trainingsschema’s. We hebben ze niet geteld, maar grote kans dat het er meer dan honderd zijn. Tussen al deze varianten zien we een schema die de laatste weken weer explosief aan populariteit wint: het overtollige vakantiekilo’s schema!

Met behulp van dit zorgvuldig samengestelde schema kom jij de komende periode weer terug in je (fiets)ritme. Die overtollige kilo’s worden verbrand en voor je het weet ben je weer helemaal de oude. De focus ligt op het opbouwen van duurtrainingen, maar er is ook voldoende aandacht voor je snelheid én techniek.

Dit schema is ideaal wanneer je:

Je kan het overtollige vakantiekilo’s schema elke week starten, dat bepaal je zelf. Gebruik in ieder geval de maandag als startdag. Is het vandaag een andere dag? Dan heb je dus nog even te overbruggen tot de eerstvolgende maandag. Misschien een goed moment om je hartslagzones te bepalen en/of een Fondo introductietraining te doen? Meer weten? Lees hier hoe trainen met Fondo precies werkt.

‚Äć

‚ÄúDe vakantieperiode zit er op, we gaan weer aan de bak. Strand uit, Fondo en Strava aan!‚ÄĚ ‚Äď Stefan van Klink, KNWU talentcoach

Wat heb je nodig?

Het weer in Nederland kan wat minder zijn dan op jouw vakantiebestemming, maar dat mag geen enkel excuus vormen. Het trainingsschema is zowel buiten als binnen (indoortrainer of sportschool) te volgen.

Veel trainingsplezier!

No items found.