1. Fondo stoomt jou klaar voor je volgende uitdaging met leuke, flexibele trainingsprogramma’s voor uiteenlopende doelen.
  2. Tijdens de trainingsprogramma’s verwijzen we naar relevante informatie en tips die je kunt toepassen tijdens je trainingen.
  3. Om op de juiste intensiteit te kunnen trainen werkt Fondo op basis van je persoonlijke hartslagzones of vermogenszones. Beschik je niet over een hartslag- of vermogensmeter? Geen probleem, dan kun je trainen ook gtrainen op gevoel. In dit artikel lees je meer  over de verschillende trainingsmethodes.
  4. Om te trainen kies je vooraf je doel en het aantal keer dat je wilt en kunt trainen per week (vanaf 2x per week). Een trainingsprogramma heeft een vaste lengte en start altijd op een maandag. Hou daar dus rekening mee als je op tijd klaar wilt zijn voor je volgende uitdaging.
  5. Volg je een specifiek programma voor een evenement, dan kun je de startdatum vinden in het weekoverzicht. In alle andere gevallen start je programma de eerstvolgende maandag.
  6. Je mag zelf kiezen op welke dagen je wilt trainen. Probeer de volgorde van de trainingen aan te houden en neem tussendoor voldoende rust. Mis je een keer een training, dan is dat geen probleem. Vaker trainen kan altijd door bij te plussen.
  7. Na afloop van iedere training vink je de training af en geef je aan hoe je deze hebt ervaren. Op basis hiervan kunnen we je coachen.
  8. Loop je tijdens het trainingsprogramma ergens tegenaan en kom je er niet uit, dan kun je altijd contact opnemen met de coaches.

No items found.