Deal

Fondo Black Friday Week

Fondo Pro is het abonnement waarmee je alles uit Fondo haalt: onbeperkt toegang tot alle trainingen, features, coaching én het versturen van jouw training naar Garmin, Wahoo en Zwift. Tot en met zondag 26 november schaf jij Fondo Pro aan voor slechts € 24.99!

16
/
11
/
2023
Een jaar lang toegang tot Fondo Pro?
€ 39.99 € 24.99
Geldig van maandag 20 t/m zondag 26 november 2023

Deze deal is geldig zolang de timer loopt...

Hoe werkt het?

Normaal gezien schaf je Fondo Pro aan voor € 6.99 per maand, € 15.99 per kwartaal of € 39.99 per jaar. Omdat het weer Black Friday is, kan jij voor slechts € 24.99 een jaar lang toegang krijgen tot Fondo Pro. Kortom: wij adviseren je om zeker niet te lang te twijfelen, deze actie wil je simpelweg niet mislopen.

Sla direct je slag of klik op bovenstaande button via de telefoon waarop je Fondo geïnstalleerd hebt.

Met Fondo Pro krijg je:

  • Onbeperkt toegang tot alle trainingen: met Fondo Pro krijg je onbeperkt toegang tot alle trainingsprogramma's in Fondo. We voegen regelmatig  trainingsprogramma's toe voor actuele evenementen, challenges en andere doelen.
  • Koppeling met Garmin, Wahoo en Hammerhead: met Fondo Pro kun je de trainingen uit je trainingsprogramma versturen naar je Garmin, Wahoo en Hammerhead, zodat je deze perfect kunt uitvoeren en niets hoeft te onthouden.
  • Integratie met Zwift: Met Fondo Pro kun je de trainingen uit je trainingsprogramma ook eenvoudig binnen uitvoeren op Zwift . Handig als je geen zin of tijd hebt om naar buiten te gaan.
  • Meer flexibiliteit: Met Fondo Pro krijg je toegang tot trainingsvarianten. Bij elke training in je trainingsprogramma kun je dan kiezen voor een lichte of zwaardere variant, afhankelijk van je motivatie en beschikbare tijd. Handig!
  • Trainen op vermogen: Met Fondo Pro kun je ook trainen op basis van vermogen (FTP). Handig als je met een vermogensmeter (buiten) of smart indoortrainer (binnen) fietst.
  • Coaching: als Pro-gebruiker kun je bij onze coaches terecht voor vragen. We staan (bijna) dag en nacht voor je klaar, ook in het weekend. Zolang het maar over fietsen gaat. Heb je sportmedische vragen? Dan kan je terecht bij de specialisten van Sport Medisch Centrum Papendal: info@smcp.nl.

Fondo, de bekroonde fietstraining app van de KNWU

Fondo is een trainingsapp voor sportieve fietsers en helpt je bij het maken van jouw trainingsplan. Voor de fietser die beter wil worden, gezond wil blijven, een uitlaatklep wil, of gewoon van dat voldane gevoel na afloop van zijn workouts houdt. Fondo is er voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden.

Dat doet Fondo in de vorm van een fietstraining app voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, maar ook via een uitgebreid online kennisplatform.

Waarom een fiets trainingsschema app voor het wielrennen?

De KNWU maakt wielerdromen waar. Via de Fondo trainingsapp voor fietsers deelt de wielerbond haar expertise die ze in haar bijna 100-jarige bestaan heeft opgebouwd voor het eerst met de breedtesport, daar waar deze kennis voorheen alleen voor topsporters beschikbaar was.

Door het aanbieden van deze kennis via de Fondo trainingsapp, krijg jij op een laagdrempelige én persoonlijke manier handvatten aangeboden om jouw eigen wielerdromen waar te maken, hoe groot of klein deze ook zijn. Wil jij een heuse Gran Fondo van je bucketlist afstrepen? Wil je een betere klimmer worden? Wil je voor de eerste keer een rit van 100 kilometer maken? Wil je afvallen door middel van het wielrennen? Via Fondo vind jij op maat gemaakt trainingsschema’s voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, én heb je de mogelijkheid tot persoonlijk contact met een trainer van de KNWU.

De fiets app & het kennisplatform voor sportieve fietsers

Fondo gaat verder dan alleen de bekroonde fietstraining app. Fondo biedt namelijk ook een uitgebreid online kennisplatform aan, dat niet alleen trainingsschema’s en artikelen over trainen behandelt. Want zeg nou eerlijk: er komt veel meer bij het fietsen kijken. Op het Fondo kennisplatform vind je dan ook een brede collectie aan artikelen over onder andere materiaal en onderhoud, sportvoeding, voeding, fietskleding, mountainbiken, gravel, blessures en conditie, indoor trainen en meer. Welke vraag jij ook hebt met betrekking tot het sportief fietsen: Fondo heeft de antwoorden voor jouw trainingen.