Nieuwsbrief

📣 Nieuwsbrief oktober: Nieuwe MTB- en wintertrainingsprogramma’s + Zwift-integratie

En dan zitten we alweer bijna in november. De trainingsuurtjes worden steeds spaarzamer, het verlangen om te fietsen alsmaar groter. Misschien herken je het gevoel dat je motivatie steeds iets verder weg lijkt te zakken. Van concrete doelen of uitdagingen om voor te trainen is nog weinig sprake, voor zover ze er nog waren dit jaar. En is het niet het slechte weer, dan vormen de vroege schemering en aangescherpte coronamaatregelen wel een excuus om niet op te stappen...

30
/
10
/
2020

Maar laten we het eens anders bekijken: hoe ga je de komende maanden dan wél doorkomen? Op de bank, voor de TV? Waar je de afgelopen maanden misschien al zoveel tijd op doorbracht vanwege corona? Ga je al die fietskilometers van dit jaar, oftewel je opgebouwde conditie, in de schuur parkeren, samen met je fiets? Nee toch? Dat zou zonde zijn. Dit is hét moment op door te pakken. Wie nu volhoudt plukt daar volgend jaar de vruchten van. Winter miles, summer smiles.

Weet jij daarom al wat je doel wordt voor de komende maanden? Fit blijven? Of nog fitter worden? Elke dag een uurtje ontspannen tussen het thuiswerken door? Die grens van 5.000 kilometers aantikken? Iets nieuws proberen? Alvast beginnen met de voorbereidingen op je hoofddoel komend jaar, zoals de Amstel Gold Race, de Marmotte of The Ride?

Wat het ook wordt: wij gaan je helpen om jouw wielerdroom waar te maken. Daarom hebben we Fondo de afgelopen maanden flink uitgebreid. Hoe? Dat lees je in deze nieuwsbrief. 👇

#fietsmetfondo,

Jules, Stefan en Fausto


👉 Nieuw: vijf wintertrainingsprogramma's

Onze twee wintertrainingsprogramma's vorig jaar waren een onverwachts groot succes. Op basis van jullie feedback hebben we het aanbod dit jaar daarom flink uitgebreid en op de schop genomen. Je hebt dit jaar de keuze uit maar liefst vijf wintertrainingsprogramma's voor verschillende ambities en disciplines. Alle trainingsprogramma's zijn op meerdere niveaus beschikbaar. Bekijk de wintertrainingsprogramma’s hier.


👉 Nieuw: train ook binnen dankzij de Zwift-integratie

Beschik je thuis over een smart trainer met Zwift? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben namelijk een integratie met Zwift toegevoegd aan Fondo. Daarmee kun je Fondo-trainingen ook eenvoudig binnen uitvoeren. Ideaal om te gebruiken in combinatie met onze nieuwe wintertrainingsprogramma's! Hier lees je er alles over.


👉 Nieuw: vijf MTB-trainingsprogrammma's & -video's

Stap je in winter liever over op de MTB? Of wil je eens wat anders proberen? Dan hebben we mooi nieuws. In de aankondiging hierboven viel het je misschien al op: het wintertraininsprogramma voor MTB'ers. Maar daar blijft het niet bij. Samen met Gerben de Knegt, KNWU bondscoach offroad, hebben we namelijk MTB-trainingsprogramma's toegevoegd voor uiteenlopende doelen. Zoals harder fietsen, langer volhouden of een betere behendigheid! De trainingsprogramma's bestaan uit zowel conditie- als techniektrainingen. Speciaal daarvoor hebben we profmountainbiker Jeroen van Eck gevraagd om techniektrainingsvideo's te maken waarin verschillende oefeningen terugkomen. Zo kun je dus werken aan je conditie én techniek, een belangrijk aspect bij het mountainbiken! Bekijk de MTB-trainingsprogramma’s hier.


👉 Motivatie weer gevonden?

Mooi, open dan de app om al het nieuws in Fondo te bekijken. Nog geen toegang tot Fondo Pro? Via onderstaande knop krijg je 30% korting en betaal je voor 12 maanden Fondo Pro omgerekend slechts €3,50 per maand. Het abonnement stopt vanzelf. Schaf je Fondo Pro bovendien samen aan, dan loopt de korting op tot 50%. Voor het bedrag van een binnenbandje krijg je dus onbeperkt toegang tot alle trainingsprogramma's, coaching én een koppeling met Garmin en Zwift.

🇧🇪 Wil je betalen met Bancontact? Dat kan hier.