Indoor trainen

Dit is de Fondo Zwift kalender 2023/2024

Dat de temperaturen zakken en het weer slechter wordt, betekent niet dat er niet gefietst kan worden. De komende maanden houden we samen met ZwiftNL de conditie op peil via de KNWUFondo.nl Rides!

KNWU Fondo
Geschreven door
KNWU Fondo

Hoe kan ik meerijden?

Inschrijven voor de Fondo Zwift Social Rides is eenvoudig:

  1. Zorg dat je een Zwift-account hebt.
  2. Download de Zwift Companion app voor Android of iOS.
  3. Zoek in onderstaande kalender de rit waar je wilt meerijden en klik op Inschrijven.

De Fondo x Zwift Nederland kalender

Indoor rijden is hartstikke leuk Ă©n goed voor je conditiepeil. In samenwerking met de Zwift Nederland community (Facebook / Instagram) bieden we een divers aanbod aan ritten aan, zodat je samen met anderen in de virtuele wereld van Zwift kunt fietsen. Hoe vaker je bij zo'n rit bent, hoe leuker!

  • ‍Maandagavond, 20:00 uur | De KNWUFondo.nl Kick Off Your week Ride is een social ride van een uur. Deze rit wordt begeleid door een Ride Leader, die de groep bij elkaar houdt. Het principe van de social rides is immers: samen uit, samen thuis. We rijden ook met een Ride Sweeper. Hij of zij probeert gelosten terug te rijden naar de grote groep. Deze Ride wordt aangeboden in categorie C en D.
  • Woensdagavond, 19:30 uur | Tijdens de KNWUFondo.nl Break Your Week Work-out gaan we samen een klein uurtje trainen. Tijdens deze wekelijkse work-out gaan we aan de slag met vele variaties qua tempo en inspanning, en motiveren we elkaar om de training tot een goed einde te brengen.
  • ‍Zaterdag- en zondagochtend, 9:00 uur | In de weekenden trekken we er zowel op zaterdag als op zondag op uit tijdens de KNWUFondo.nl Weekend Warriors Rides. Deze ritten focussen zich op uithoudingsvermogen waarbij we langere ritten rijden van minimaal 50 kilometer. Je bepaalt zelf of je de hele route meerijdt. Wil je voortijdig afhaken? Geen enkel probleem.

Aankomende ritten: Check de kalender hier

Zwift Club

Wist je dat Fondo ook een heuse Zwift Club heeft? Je kan hier gratis lid worden. In de Zwift Club kan je chatten met andere clubleden, de kalender eenvoudig terugvinden en anderen eenvoudig 'Ride Ons geven.

Zien we jou binnenkort ook bij een Fondo Zwift Social Ride? Schroom niet om vriend(inn)en mee te nemen. Tot dan!

Theorie in praktijk brengen?

Ga fietsen met Fondo, de trainingsapp van de KNWU.

î € Download Fondo voor iPhone of Androidî € Download Fondo

Powered by Shimano Service Center

Shimano Service Center is materiaal- en onderhoudspartner van Fondo. Heb je een vraag over (het onderhoud van) je fiets? Bekijk dan eens de andere artikelen of bezoek een Shimano Service Center bij jou in de buurt.

î € Vind een Shimano Service Centerî € Download Fondo

Powered by BORN

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BORN, voedingspartner van Fondo. BORN biedt een gratis voedingsadviestool aan waarmee je een persoonlijk voedingsplan ontvangt vol ideeën, tips & tricks over hoe jij met (sport)voeding het beste uit jezelf kunt halen.

Ontvang jouw voedingsplanî € Download Fondo