Aankondiging

Nieuwe samenwerking: Fondo & GrainLabs. Ken jij het belang van granen?

Iedereen kan profiteren van een juiste toepassing van granen in het voedingspatroon, ook jij. De komende tijd gaan Fondo en GrainLabs jou er alles over vertellen.

15
/
01
/
2024

Innovatie in voeding en gezondheid

GrainLabs is een kenniscentrum waar bakkers, wetenschappers, sportdeskundigen en zorginstellingen kennis delen en samenwerken om granen op een optimale manier te integreren in het voedingspatroon van onder andere (top)sporters. Dat iedereen kan profiteren van een juiste toepassing van granen is ook bijzonder interessant voor jou als sporter.

Je zou het misschien niet snel denken, maar de wielersport en het bakkersambacht vullen elkaar prachtig aan. Goede voeding die zo nauwkeurig mogelijk aansluit op de persoonlijke behoefte, het individuele lichaam en trainingsschema kan het verschil maken. Samen met een vooruitstrevende partij als GrainLabs, waarbij innovatie, daadkracht en delen voorop staat, worden zowel Fondo als jij als sporter beter. Voeding is namelijk een van de belangrijkste elementen om het lichaam beter te laten presteren.

Elk graan is uniek en biedt zijn eigen voordelen. Wij combineren dit in onze producten om zo de juiste nutriënten te bieden op het juiste moment,” aldus Frank van Eerd, initiatiefnemer van GrainLabs.

De komende tijd zal Fondo samen met GrainLabs de nodige informatie en tips met jou delen in de (sport)voeding categorie van onze kennisbank. Zowel online, als in Fondo, de bekroonde trainingsapp van de KNWU.

GrainLabs

Ledenvoordeel

Speciaal voor gebruikers van de Fondo app, biedt GrainLabs 15% korting in hun webshop. Hier vind je een ruim assortiment aan producten die jou als sporter naar nóg betere prestaties gaan helpen. Denk hierbij aan producten met extra eiwit, broden laag in koolhydraten, mueslirepen en meer. Hoe dit voordeel te claimen is, wordt duidelijk in de Fondo app.