Aankondiging

Nieuwe samenwerking: Fondo & GrainLabs. Ken jij het belang van granen?

Iedereen kan profiteren van een juiste toepassing van granen in het voedingspatroon, ook jij. De komende tijd gaan Fondo en GrainLabs jou er alles over vertellen.

15
/
01
/
2024

Innovatie in voeding en gezondheid

GrainLabs is een kenniscentrum waar bakkers, wetenschappers, sportdeskundigen en zorginstellingen kennis delen en samenwerken om granen op een optimale manier te integreren in het voedingspatroon van onder andere (top)sporters. Dat iedereen kan profiteren van een juiste toepassing van granen is ook bijzonder interessant voor jou als sporter.

Je zou het misschien niet snel denken, maar de wielersport en het bakkersambacht vullen elkaar prachtig aan. Goede voeding die zo nauwkeurig mogelijk aansluit op de persoonlijke behoefte, het individuele lichaam en trainingsschema kan het verschil maken. Samen met een vooruitstrevende partij als GrainLabs, waarbij innovatie, daadkracht en delen voorop staat, worden zowel Fondo als jij als sporter beter. Voeding is namelijk een van de belangrijkste elementen om het lichaam beter te laten presteren.

Elk graan is uniek en biedt zijn eigen voordelen. Wij combineren dit in onze producten om zo de juiste nutriënten te bieden op het juiste moment,” aldus Frank van Eerd, initiatiefnemer van GrainLabs.

De komende tijd zal Fondo samen met GrainLabs de nodige informatie en tips met jou delen in de (sport)voeding categorie van onze kennisbank. Zowel online, als in Fondo, de bekroonde trainingsapp van de KNWU.

GrainLabs

Ledenvoordeel

Speciaal voor gebruikers van de Fondo app, biedt GrainLabs 15% korting in hun webshop. Hier vind je een ruim assortiment aan producten die jou als sporter naar nóg betere prestaties gaan helpen. Denk hierbij aan producten met extra eiwit, broden laag in koolhydraten, mueslirepen en meer. Hoe dit voordeel te claimen is, wordt duidelijk in de Fondo app.

Fondo, de bekroonde fietstraining app van de KNWU

Fondo is een trainingsapp voor sportieve fietsers en helpt je bij het maken van jouw trainingsplan. Voor de fietser die beter wil worden, gezond wil blijven, een uitlaatklep wil, of gewoon van dat voldane gevoel na afloop van zijn workouts houdt. Fondo is er voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden.

Dat doet Fondo in de vorm van een fietstraining app voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, maar ook via een uitgebreid online kennisplatform.

Waarom een fiets trainingsschema app voor het wielrennen?

De KNWU maakt wielerdromen waar. Via de Fondo trainingsapp voor fietsers deelt de wielerbond haar expertise die ze in haar bijna 100-jarige bestaan heeft opgebouwd voor het eerst met de breedtesport, daar waar deze kennis voorheen alleen voor topsporters beschikbaar was.

Door het aanbieden van deze kennis via de Fondo trainingsapp, krijg jij op een laagdrempelige én persoonlijke manier handvatten aangeboden om jouw eigen wielerdromen waar te maken, hoe groot of klein deze ook zijn. Wil jij een heuse Gran Fondo van je bucketlist afstrepen? Wil je een betere klimmer worden? Wil je voor de eerste keer een rit van 100 kilometer maken? Wil je afvallen door middel van het wielrennen? Via Fondo vind jij op maat gemaakt trainingsschema’s voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, én heb je de mogelijkheid tot persoonlijk contact met een trainer van de KNWU.

De fiets app & het kennisplatform voor sportieve fietsers

Fondo gaat verder dan alleen de bekroonde fietstraining app. Fondo biedt namelijk ook een uitgebreid online kennisplatform aan, dat niet alleen trainingsschema’s en artikelen over trainen behandelt. Want zeg nou eerlijk: er komt veel meer bij het fietsen kijken. Op het Fondo kennisplatform vind je dan ook een brede collectie aan artikelen over onder andere materiaal en onderhoud, sportvoeding, voeding, fietskleding, mountainbiken, gravel, blessures en conditie, indoor trainen en meer. Welke vraag jij ook hebt met betrekking tot het sportief fietsen: Fondo heeft de antwoorden voor jouw trainingen.