Laten we eens als echte Nederlanders klagen over het weer! Wat een regen en dat gooit echt roet in het eten qua training: gezien ik erg ontsteking-gevoelig ben, kan ik helaas het risico niet lopen om in de regen te fietsen. 

Dit maakte het dus echt lastig deze maand, maar 1x per week is gelukt. Gelukkig zijn wij heel vroeg gestart met trainen waardoor de conditie op orde is.

Het leuke van fietsen is dat het met iedereen kan. Dit keer waren het vooral de oppas dagen dat het droog was, dus hup de kleindochter bij haar opi achterop de fiets en gaan. Heerlijk dus een blij koppie als ik langs fietste gaf me weer net dat beetje extra energie.

Over een kleine 4 weken is het zover: dan beklimmen we weer met heel veel sporters de Kaunertal gletsjer. Een fantastische uitdaging, maar vooral het gevoel van samen een doel hebben en dat met elkaar beleven. Het verschil met voorgaande jaren is dat ik beter getraind ben door o.a. het gebruik van de Fondo trainingen en dat dit jaar mijn voeding uitgebalanceerd is en er een voedingsplan is. Dit alles maakt dat ik hoop flink wat tijd van mijn eindtijd van vorig jaar af te kunnen snoepen (ik zeg niet hoeveel omdat dat de goden verzoeken is).

De laatste weken hoop ik dat het weer het toelaat om nog even lekker te fietsen, komend weekend staat Limburg op het programma om nog even de bergen in de armen te krijgen.

No items found.