Mijn naam is Karin Verhaart. Ik ben 56 en train om voor de 3e keer de Kaunettalergletsjer te bedwingen tijdens de HandbikeBattle op 27 juni 2024. Dit jaar train ik voor het eerst met Fondo, de afgelopen jaren heb ik zelf een beetje aangerommeld. Het eerste jaar ben ik met hulp boven gekomen, jaar twee eindigde ik als aller laatste maar wel op eigen kracht. Wat ik miste was een programma dat me hielp tijdens de training en ik denk dat met Fondo gevonden te hebben.

Deze maand heb ik door vakantie niet alle trainingen kunnen doen maar ik ben vorige week weer vol aan de slag gegaan. Ik merk de dat stok achter de deur prima is en dat het na een dag hard werken fijn is om gewoon een programma te fietsen. Vooral omdat de training op basis van hartslag is merk ik toch de vooruitgang. Na 2 weken merk ik dat ik 0.7 km harder gefietst heb dan toen ik starten. 

Ik train samen met mijn buddy en 1x per maand samen met mijn fietsmaatje Cor en zijn buddy, vorige maand een rondje Delfland en deze maand stond er een route in Kerkrade gepland. Een zware tocht en helaas werkte de route niet lekker om de fietscomputers waardoor de tocht anders was dan gepland maar al met al hebben we een aardig rondje gefietst en het programma afgewerkt. De heuvels waren stijl en ik merk dat ik er zeker nog niet ben maar het was een prima graadmeter.

Op naar de komende maanden!

Nieuwsgierig naar de vorderingen van de andere deelnemers? Check de blogs van Margo en Danielle in onderstaande links!

No items found.