De tijd vliegt voorbij het is alweer eind april en we hebben nog 2 maanden tot de HandbikeBattle. De trainingen verliep wat moeizamer dan de maanden hiervoor, maar doordat ik het ritme goed in mijnsysteem heb was het niet erg dat ik maar 2 trainingen per week heb gedaan. 

De trainingen verliepen voorspoedig, helaas liet het weer het met zeer grote regelmaat afweten (regen)waardoor biken niet verstandig was. De trainingen die we wel deden verliepen voorspoedig mijn gemiddelde is opgeschroefd naar 17.1 km per uur dus ik ben zeker niet ontevreden.

18 april was er weer de online aftrap van de HandbikeBattle, het is altijd tof om weer even meegenomen te worden in het programma maar ook zeker weer even te zien wat voor een enorme prestatie we weer moeten gaan leveren. Ruim 200 mensen namen deel aan de metingen dat blijft toch bijzonder.

28 april hadden we afgesproken om op de Posbank te gaan rijden, dit vooral omdat dit een prima training is voor de Kaunertaler Gletscher. We begonnen prima een lekkere rit met aardig wat hoogte meters. Na ruim 2 uur biken begon het lijf tegen te stribbelen en moes ik na 28 km opgeven maar toch zeker niet ontevreden. Ik merk dat de trainingen van Fondo mij zoveel handvaten geven, zowel in spierkracht als in trainingsritme (ik baal als ik de 3 trainingen niet haal). Ik gun dat eigenlijk iedere biker, omdat je er zoveel meer plezier uithaalt op deze manier en hoop dan ook dat dit veel meer uitgedragen word. 

Dat was het weer voor deze maand. Op naar mei!

No items found.