Met Zwift en een smart trainer wordt elke trainingssessie een boeiende reis. De mogelijkheid om Fondo-trainingen te downloaden voegt een extra dimensie toe aan je trainingsroutine. Fondo-trainingen bieden gevarieerde workouts, van uitdagende heuvels tot snelle sprints, en tillen je conditie naa reen hoger niveau. Terwijl je de virtuele wereld doorkruist, geeft de smarttrainer realistische weerstand, waardoor elke pedaalslag voelt als een oprechte inspanning. Het is niet alleen een training, maar ook een avontuur, waar je jezelf uitdaagt en grenzen verlegt zonder de deur uit te hoeven.

Bij lange Fondo-trainingen op Zwift draait het niet alleen om fysieke uitdagingen, maar ook om mentaal doorzettingsvermogen. Om de kilometers vlotter te laten passeren. Koppel je favoriete Netflix-serie aan de trainingservaring en voordat je het weet, ben je in een andere wereld, zowel op het scherm als op je smart trainer. De combinatie van fysieke inspanning en meeslepende verhalen maakt die lange ritten niet alleen effectief voor je conditie, maar ook verrassend plezierig. Zo wordt elke kilometer een avontuur op zich.

Daarnaast kun je ervoor kiezen je Fondo-trainingssessie in te laden in Zwift
Naast de reguliere trainingsavonden kun je er ook voor kiezen je Fondo-trainingsschema in te laden in Zwift / 📸 Zwift

Fondo maakt het trainen op Zwift sociaal en gestructureerd met hun wekelijkse groepsritten. Op maandagavond kun je deelnemen aan de ontspannen sfeer van de Social Ride, waar fietsers samenkomen voor een gezellige virtuele tocht. Op woensdagavond schakel je over naar de Trainingsavond, waar de focus ligt op gerichte workouts en prestatieverbetering. Hier krijg jede kans om je grenzen te verleggen en aan je fietsdoelen te werken.

Tijdens de Fondo-trainingen op Zwift, waar vermogen centraal staat, is het cruciaal om je Functional Threshold Power (FTP) nauwkeurig in testellen. Je FTP is het maximale vermogen dat je gedurende ongeveer een uur kunt volhouden. Een nauwkeurige instelling garandeert dat de intensiteit van de trainingen aangepast is aan jouw individuele niveau.

Door je FTP correct in te stellen, optimaliseer je de effectiviteit van elke workout. Dit zorgt niet alleen voor een gepersonaliseerde trainingservaring, maar stelt Fondo ook in staat om specifieke doelen te stellen en je voortgang nauwlettend te volgen. Zo maak je elke pedaalslag op Zwift doelgericht en op maat.

No items found.