De fiets de fiets en verder niets. Meer zijn we niet nodig toch?

Oké, iets meer zijn we wel nodig. Een lekker trainingsschema om maar iets te noemen. Ik kan er niet meer zonder sinds KNWU Fondo mij als bedankje een maand gratis de proefversie gaf. Het weer was afgelopen kwartaal erg bijzonder. Ik geef toe dat ik toch wel een beetje een mooi weer, maar vooral droge fietser, ben. Als ik onderweg ben en het gaat dan regenen: oké. Maar in de regen op de fiets stappen is voor mij soms een ware uitdaging! Stiekem hoop ik dat er mensen zijn die net zo denken als ik.

De kopvrouw

Ik trainde eerst met het kopman/vrouw schema tot mijn gezondheid roet in het eten gooide. Menorragie. Daardoor een zeer laag HB gehalte en een erg lage bloeddruk. Met enorme vermoeidheid en duizeligheid tot gevolg. Op de fiets durfde ik niet meer, bang om door de duizeligheid te vallen. Mijn hoofd draaien zorgde al voor de bekende sterretjes. Rust en oefeningen zei de huisarts. Alles kwam weer wat onder controle na een tijdje. Trainen was een tijdje niet gelukt. Als een malle aan de bak dus zou je denken. Ik deed het iets rustiger, haha.

Ik begon met het EK wielrennen de toertocht training. De eerste 2 weken gingen lekker. Toen stond de tocht ook al voor de deur. Helaas sloeg de keeltyfus toe, lees: een keel als schuurpapier, oesters van het huis ( jup , dat is wat je denkt dat het is😊) en elke keer als ik hoestte belde Pieterburen dat er een zeehond in de Drentse binnenlanden vermist was, dat was ik dus… Mijn kaart heb ik weggegeven aan een fietsvriendin. Ze heeft een waanzinnig mooie tocht gehad met een uitstekende verzorging dus namens Marina: Jumbo, bedankt voor de goede verzorging en mooie tocht!

Snoepwinkel

Mijn insta volgers(marjan_westerhof) hebben het waarschijnlijk al gezien. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik werk sinds begin september bij de (snoepwinkel) Cubestore in Assen! En uiteraard heb ik nu een hele mooie Cube fiets in bestelling. Volgende week komt hij binnen, zó gaaf! Voor de geïnteresseerden ik krijg een Cube Agree C:62 Pro. Welk schema ik ga volgen heb ik mij nog niet in verdiept. De mountainbike kan bijna weer onder het stof vandaan, dus misschien wel een schema daarvoor.  Mijn gezondheid is weer helemaal onder controle dus ik kan weer lekker gaan trainen! Tot de volgende keer.

Sportieve groet,

Marjan Westerhof

No items found.