Nieuwsbrief

Zo ziet Fondo Pro er in 2023 uit

In deze update laten wij jou weten wat er vanaf 1 januari 2023 gaat veranderen aan het Fondo Pro abonnement.

19
/
12
/
2022

Tarieven 2023 & Kwartaalabonnement

Zoals onderstaand overzicht laat zien, zullen er vanaf 1 januari 2023 nieuwe tarieven gelden voor de diverse Fondo Pro abonnementen. Deze verhoging is het resultaat van enerzijds het toevoegen van veelgevraagde nieuwe features - waaronder het verzenden van Fondo trainingen naar Wahoo - en anderzijds het recent door Fondo uitgevoerde gebruikersonderzoek.

Dit leidde tot een verhoging van het Fondo Pro jaarabonnement naar € 39.99. Dit betekent een stijging van minder dan € 1.- per maand. We vermelden hierbij graag dat Fondo geen winstoogmerk heeft. Dit houdt in dat alle inkomsten gebruikt worden om Fondo te blijven doorontwikkelen, waar jij dus direct weer van profiteert.

Blijf jij in 2023 - net als ruim 5.000 anderen - ook alles uit jouw trainingen halen? Dan hoef je niets te doen. De nieuwe tarieven worden pas van kracht zodra jouw abonnement aan verlenging toe is.


Welkom terug: het kwartaalabonnement!

In het verleden was het al mogelijk om een Fondo Pro kwartaalabonnement af te sluiten. Op veler verzoek is dit per 1 januari 2023 weer mogelijk!

Het gebruikersonderzoek toonde aan dat menig Fondo gebruiker het gat tussen het maand- en jaarabonnement te groot vond. Het kwartaalabonnement is ideaal voor diegenen die zich tijdelijk willen voorbereiden voor een specifiek doel of evenement. De meeste Fondo trainingsprogramma's zijn immers binnen een kwartaal af te ronden.

Vanaf 2023 is het mogelijk om het kwartaalabonnement voor een bedrag van € 15.99 af te sluiten, waarmee je liefst 24% goedkoper uit bent dan met het maandabonnement.

Wil jij in 2023 overstappen naar het kwartaalabonnement? Zorg dan dat je jouw huidige abonnement tijdig stopzet*. Op het moment dat deze afgelopen is, kan je via de Fondo app binnen één minuut een kwartaalabonnement afsluiten.

* Let op: als je jouw Fondo Pro abonnement via onze webshop aangeschaft hebt, dan loopt deze automatisch af. Zodra dit het geval is, kan je het kwartaalabonnement aanschaffen via de Fondo app.


Nieuwe features!

Natuurlijk hebben we niet alleen tariefverhogingen te melden. Zo kunnen we vanaf het eerste kwartaal van 2023 enkele nieuwe features lanceren!

Samen met onze developers hebben we ons ingespannen om het exporteren van trainingen véél gebruiksvriendelijker te maken. Dit is waar de Fondo gebruikers ons veelvuldig om gevraagd hebben en het wordt nu realiteit. We beginnen met de mogelijkheid om trainingen als .fit bestand te exporteren, waardoor Fondo nu ook eenvoudig te gebruiken is op Wahoo en Hammerhead fietscomputers.

Een andere mooie feature die er aan komt is de mogelijkheid om één specifieke training naar Zwift te sturen. Momenteel worden alle Fondo trainingen tegelijkertijd verstuurt, binnenkort zal dat dus ook per losse training kunnen!


Stopzetten abonnement

We hopen natuurlijk dat je in 2023 ook blijft trainen met behulp van Fondo Pro. Mocht je jouw abonnement toch willen opzeggen*, dan kan dit via de Google Play Store of de App Store. Via een klik op één van onderstaande buttons wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

* Let op: als je jouw Fondo Pro abonnement via onze webshop aangeschaft hebt, dan loopt deze sowieso uit zichzelf af. Je hoeft dan geen actie te ondernemen.