Nieuwsbrief

šŸ“£ Nieuwsbrief Mei: routeworkshop + unieke kans om je klimtechniek te verbeterenā€¦

Dankzij de versoepelingen en het goede weer kunnen we weer (bijna) zorgeloos op de fiets stappen. Eindelijk! Wat hebben we die groepsritjes, terrasjes en korte mouwen gemist, nietwaar? Nu nog de uitdagingen om voor te trainenā€¦

26
/
05
/
2021

Gelukkig begint de kalender van CycloWorld weer vol te stromen. Met daarop ook onze eigen Fondo Endless Summer Ride. Voor als je het hebt gemist: tijdens het langste weekend van het jaar, 19 en 20 juni, dagen we je uit om de langste rit van je leven te maken. En met Fondo gaan we je hier natuurlijk bij helpen, samen met onze partners. Check de website voor meer informatie. Al meer dan 200 fietsers verspreid over het land (en zelfs uit Belgiƫ!) hebben zich de afgelopen weken ingeschreven:

Ook meedoen? Je kunt je nog inschrijven tot eind volgende week (zondag 6 juni). Daarna gaan we de deelnemerspakketten klaarmaken voor verzending.


Unieke kans: verbeter je klim- en daaltechniek op het NK-parcours

Vanwege de versoepelingen wordt ook de KNWU Wielerschool weer opgestart. Op deze website kun je eenvoudig techniektrainingen bij jou in de buurt boeken. Om de 'heropening' van de KNWU Wielerschool te vieren, hebben we een eenmalig uniek aanbod: een klim- en afdaaltraining op het afgesloten NK-parcours, de VAM-berg! Deze clinics worden gegeven op donderdag 17 en vrijdag 18 juni in de avond, voorafgaand aan het Nederlandse Loterij NK Wielrennen. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij!


https://komoot.zoom.us/rec/share/FfaMd06cIntJSvNyb2k4Re6S1cVFa-JgvKc5w6XfzD46E0Eh38O_VykZ2NIPLEwu.lfAH1BYPPx6uMELr?startTime=1621531922000

Kijk 'm terug: routeworkshop in samenwerking met Komoot

In aanloop naar de Fondo Endless Summer Ride organiseerden we vorige week een online workshop routeplannen in samenwerking met Komoot. In deze workshop liet Komoot-expert Roebijn Schijf de belangrijkste mogelijkheden van de populaire route- en navigatieapp zien. Terugkijken is Ā zeker de moeite waard gezien alle waardevolle tips (en zelfs een kortingscode voor een gratis regiopakket t.w.v. ā‚¬8,99)! Direct na afloop werden al een aantal toffe routes met ons gedeeld. Die vind je in deze collectie. De workshop kun je hier terugkijken.


Fondo-fietser van de maand Mei

Begin dit jaar zijn we begonnen met het verkiezen van de Fondo-fietser van de maand. Deze titel gaat maandelijkse naar een Fondo-fietser met een goede vraag, bijdrage, suggestie of leuke trainingsfoto op Instagram (vergeet ons niet te taggen). Als je maar op originele wijze van je laat horen!

Deze maand gaat de titel naar Eloy NunĢƒez, een van de deelnemers aan de Fondo Endless Summer Ride. Afgelopen week deelde hij als eerste zijn zijn route van maar liefst 243km met ons Komoot-account. Daarmee wint Eloy behalve de felbegeerde titel ook de wisselende maandprijs. Dit keer is dat een jaarabonnement op Komoot Premium. Gefeliciteerd Eloy!


Dat was 'm weer voor deze maand. Geniet van het lekkere fietsweer en onthou: #fietsmetfondo!

Jules, Stefan en Fausto