Nieuwsbrief

📣 Nieuwsbrief Maart: lente-lichtpuntjes

En dan zitten we alweer in de lente! Alhoewel onze vrijheden nog steeds beperkt zijn, verschijnen er gelukkig ook wat (letterlijke) lichtpuntjes aan de horizon wat fietsen betreft…

26
/
03
/
2021

Alhoewel onze vrijheden nog steeds beperkt zijn, verschijnen er gelukkig ook wat (letterlijke) lichtpuntjes aan de horizon wat fietsen betreft, want:

  • 🌅 het blijft met de dag wat langer licht;
  • ⏩ de zomertijd gaat dit weekend in;
  • 🕙 ...én de avondklok verschuift naar 22:00!

Meer tijd om te fietsen dus. Ondanks het feit dat de meeste evenementen inmiddels zijn verplaatst naar het najaar blijven we je met Fondo motiveren. Zo hebben we verschillende nieuwe trainingsprogramma's toegevoegd (zie verderop) én werken we achter de schermen aan een eigen coronaproof uitdaging exclusief voor Pro-abonnees... Stay tuned!

Heb je nog geen Fondo Pro? Met de kortingscode LENTE5 betaal je voor een jaar Fondo Pro slechts €34,99 in plaats van €59,99 = ruim 40% korting! Deze actie is geldig t/m 31 maart.


Nieuw in Fondo: trainingen voor beginners, winterslapers én FTP-fanaten

Ben je onlangs begonnen met fietsen of heb je je fiets al even niet aangeraakt en weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen! In Fondo vind je  trainingsprogramma's om de draad weer op te pakken. Zoals het trainingsprogramma Back on track om uit de winterslaap te komen en Kickstarter om beginnende fieters snel en verantwoord in het zadel te helpen. Ben je tijdens het (indoor) trainen de afgelopen maanden in de ban geraakt van je functional threshold power, oftewel FTP? Dan is het trainingsprogramma FTP-booster zeker wat voor jou! Je vindt ze nu allemaal in de app naast onze populaire klassiekers Kopman, Klimgeit en Grensverlegger.

Oh ja, bovenstaande trainingsprogramma's zijn natuurlijk ook beschikbaar voor MTB! Voor de gevorderde MTB'ers hebben we daarnaast ook een trainingsprogramma voor de Bartje 200 toegevoegd!


Fondo-fietser van de maand Maart: laat van je horen en win!

Zoals je hebt kunnen lezen zijn we vorige maand begonnen met de Fondo-fietser van de maand. Deze titel gaat elke maand naar een Fondo-fietser met een goede vraag, waardevolle feedback of een leuke trainingsfoto op Instagram (vergeet ons niet te taggen). Als je maar op originele wijze van je laat horen!

Deze maand gaat de titel naar Michelle van de Ruit. Naast haar werk als leerkracht en plaatsvervangend schipper vindt Michelle namelijk ook nog tijd om te fietsen met Fondo én hierover te delen op haar Instagram. Een hele prestatie op zichzelf! Behalve de felgebeerde titel win je ook de wisselende maandprijs. Deze keer is dat een jaarabonnement op Fiets, al bijna 40 jaar hét fietsmagazine voor en door fietsers. Gefeliciteerd Michelle!


Cadeau- en/of leestip: Fiets Startersgids 2021

Ben je net zelf begonnen met fietsen? Of wil je die vriend of vriendin over de streep trekken? Dan mag je deze speciale uitgave van Fiets niet missen! Hij staat namelijk boordevol inspiratie voor de beginnende racefietser of mountainbiker: materiaal, techniek, voeding, training (met Fondo) - alles komt aan bod!

De Fiets Startersgids ligt vanaf 30 maart 2021 in de winkel. Maar je kunt hem nu alvast bestellen. Dan krijg je hem direct na verschijning thuisgestuurd. En met de code GRATIS betaalt je bovendien geen verzendkosten naar een adres in Nederland.


Tot slot: hou je mailbox en de app komende week in de gaten, want we gaan weer een mooie nieuwe samenwerking aankondigen. Tipje van de sluier: het heeft te maken met koolhydraten en eiwitten… ;)

#fietsmetfondo,


Jules, Stefan en Fausto