Nieuwsbrief

📣 Nieuwsbrief Juni: (toch) een zomer vol uitdagingen!

Wat een maand was het! Naast het heerlijke weer en opnieuw versoepelingen vond afgelopen weekend ook onze eigen Fondo Endless Summer Ride plaats. Na 6 weken training vertrokken ruim 250 deelnemers in het langste weekend van het jaar voor hun langste rit ooit.

25
/
06
/
2021

En dat hebben we geweten. Terwijl we zelf op Papendal stonden om deelnemers te voorzien van koffie, stroomden de foto's en verhalen uit alle hoeken van het land binnen. Een succes dat naar meer smaakt…

Misschien heb je zelf ook wel een lange rit gemaakt of staat deze nog op je bucketlist. Het goede nieuws is dat er steeds meer evenementen in binnen- en buitenland doorgaan en zelfs bijkomen. Maar ook een fietsvakantie behoort weer tot de mogelijkheden. Alle reden om te (blijven) trainen dus!In deze update praten we je daarom bij.


‍

We mogen weer: veel trainingsprogramma's van start!

📍 Marmotte Granfondo Alpes
📆 4 september, trainingsprogramma start maandag 14 juni

📍 The Ride 2021
📆 29 augustus, trainingsprogramma start maandag 21 juni

📍 Luik-Bastenaken-Luik challenge
‍
📆 11 september, trainingsprogramma start maandag 28 juni

📍 Amstel Gold Race toerversie
‍
📆 11 september, gratis trainingsprogramma start maandag 5 juli

📍 Ronde van Vlaanderen cyclo
📆 18 september, trainingsprogramma start maandag 26 juli

‍


De KNWU Wielerschool wordt weer opgestart!

Dankzij de versoepelingen wordt ook de KNWU Wielerschool weer opgestart. De KNWU Wielerschool is het platform met trainingen en clinics voor volwassen fietsers van alle niveaus die beter willen worden. Bijvoorbeeld de training Klimmen en afdalen. Ideaal voor als je de bergen in gaat, want klimmen vergt behalve conditie ook de nodige techniek. Wanneer schakel je? Op welk tempo fiets je omhoog? Wat is de juiste positie op de fiets? En, what goes up must come down… dus hoe kun je het beste weer afdalen?

Daarnaast biedt de KNWU Wielerschool ook trainingen aan voor betere fietsbeheersing, bochtentechniek en het rijden in groepen. Via onderstaande knop kun je zien welke trainingen er bij jou in de buurt worden georganiseerd. Door de beperkingen van de afgelopen tijd is het aanbod echter nog niet optimaal. Ben je opzoek naar een specifieke training bij jou in de buurt? Laat het ons weten!


Dat was 'm weer voor deze maand. Geniet van het zomerweer en onthou: #fietsmetfondo!

Jules, Stefan en Fausto

PS. De jongens achter wielerpodcast 'De Rode Lantaarn' deden nog een mooie shout-out naar Fondo. Zeker het terugluisteren waard als je kans wilt maken op één van de 5 jaarabonnementen op Fondo Pro... ;)