Nieuwsbrief

📣 Nieuwsbrief december: Drie redenen waarom 2021 weer een topjaar vol wielerdromen wordt!

Dit knotsgekke jaar zit er gelukkig bijna op. Alhoewel er ondanks (of misschien wel dankzij) corona meer dan ooit werd gefietst is het toch een jaar om snel te vergeten. In deze korte Fondo year in review kijken we daarom niet achteruit, maar vooruit! Want: in 2021 gaan we weer écht wielerdromen waarmaken!

18
/
12
/
2020

Drie redenen waarom 2021 een topjaar wordt:

  1. Met het vaccin in aantocht komt er weer licht aan het einde van de tunnel! Alhoewel het nog even kan duren tot het zover is, betekent het waarschijnlijk ook dat er weer mogelijkheden komen voor fietsvakanties, grote tochten en andere uitdagingen in binnen- én buitenland.
  2. Vaccin of niet: er verschijnen ook steeds meer 'coronaproof' evenementen en challenges op de kalender waaraan je solo of in duo's kunt deelnemen. Check bijvoorbeeld de Beat Gadabouts of Chasin the Sunset. Naar onze verwachting wordt dit de trend van 2021!   Eind januari verschijnt daarom een speciale update die in het teken staat van doelen voor 2021.
  3. ⚡️ Begin januari verschijnt een grote update van Fondo met daarin een aantal mooie verbeteringen. Watt die verbeteringen precies inhouden gaan we nog niet verklappen, maar Fondo Pro gebruikers krijgen - zoals altijd - als eerste toegang! Bovendien komen er volgend jaar ook weer veel nieuwe trainingsprogramma's bij. Nog geen Fondo Pro abonnee? Tot het einde van het jaar betaal je slechts €29,99 voor een jaar lang Fondo Pro. Dat is maar liefst 50% korting op de reguliere prijs! Om gebruik te maken van deze actie gebruik je de code "wielerdromen2021" bij het afreken in onze webshop:

🎁 Winnaar Shimano Service Center onderhoudsbeurt

In november kondigden we onze samenwerking met Shimano Service Center aan. Bovendien maakte je kans op een uitgebreide onderhoudsbeurt door de volgende vraag goed te beantwoorden: in welk jaar is Shimano opgericht? Het goede antwoord was natuurlijk 1921. Shimano bestaat dus al bijna een eeuw! Uit alle goede inzendingen hebben we de volgende winnaar getrokken: Jiska de Gier. Gefeliciteerd Jiska, in het nieuwe jaar (en ná de lockdown) krijgt jouw fiets een onderhoudsbeurt bij een Shimano Service Center bij jou in de buurt.


Dat was 'm weer: de laatste update van 2020. Naast fijne feestdagen wensen we je een sportief en bovenal GEZOND 2021. En vergeet niet: #fietsmetfondo!

Fondo, de bekroonde fietstraining app van de KNWU

Fondo is een trainingsapp voor sportieve fietsers en helpt je bij het maken van jouw trainingsplan. Voor de fietser die beter wil worden, gezond wil blijven, een uitlaatklep wil, of gewoon van dat voldane gevoel na afloop van zijn workouts houdt. Fondo is er voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden.

Dat doet Fondo in de vorm van een fietstraining app voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, maar ook via een uitgebreid online kennisplatform.

Waarom een fiets trainingsschema app voor het wielrennen?

De KNWU maakt wielerdromen waar. Via de Fondo trainingsapp voor fietsers deelt de wielerbond haar expertise die ze in haar bijna 100-jarige bestaan heeft opgebouwd voor het eerst met de breedtesport, daar waar deze kennis voorheen alleen voor topsporters beschikbaar was.

Door het aanbieden van deze kennis via de Fondo trainingsapp, krijg jij op een laagdrempelige én persoonlijke manier handvatten aangeboden om jouw eigen wielerdromen waar te maken, hoe groot of klein deze ook zijn. Wil jij een heuse Gran Fondo van je bucketlist afstrepen? Wil je een betere klimmer worden? Wil je voor de eerste keer een rit van 100 kilometer maken? Wil je afvallen door middel van het wielrennen? Via Fondo vind jij op maat gemaakt trainingsschema’s voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, én heb je de mogelijkheid tot persoonlijk contact met een trainer van de KNWU.

De fiets app & het kennisplatform voor sportieve fietsers

Fondo gaat verder dan alleen de bekroonde fietstraining app. Fondo biedt namelijk ook een uitgebreid online kennisplatform aan, dat niet alleen trainingsschema’s en artikelen over trainen behandelt. Want zeg nou eerlijk: er komt veel meer bij het fietsen kijken. Op het Fondo kennisplatform vind je dan ook een brede collectie aan artikelen over onder andere materiaal en onderhoud, sportvoeding, voeding, fietskleding, mountainbiken, gravel, blessures en conditie, indoor trainen en meer. Welke vraag jij ook hebt met betrekking tot het sportief fietsen: Fondo heeft de antwoorden voor jouw trainingen.