Nieuwsbrief

📣 Nieuwsbrief december: Drie redenen waarom 2021 weer een topjaar vol wielerdromen wordt!

Dit knotsgekke jaar zit er gelukkig bijna op. Alhoewel er ondanks (of misschien wel dankzij) corona meer dan ooit werd gefietst is het toch een jaar om snel te vergeten. In deze korte Fondo year in review kijken we daarom niet achteruit, maar vooruit! Want: in 2021 gaan we weer écht wielerdromen waarmaken!

18
/
12
/
2020

Drie redenen waarom 2021 een topjaar wordt:

  1. Met het vaccin in aantocht komt er weer licht aan het einde van de tunnel! Alhoewel het nog even kan duren tot het zover is, betekent het waarschijnlijk ook dat er weer mogelijkheden komen voor fietsvakanties, grote tochten en andere uitdagingen in binnen- én buitenland.
  2. Vaccin of niet: er verschijnen ook steeds meer 'coronaproof' evenementen en challenges op de kalender waaraan je solo of in duo's kunt deelnemen. Check bijvoorbeeld de Beat Gadabouts of Chasin the Sunset. Naar onze verwachting wordt dit de trend van 2021!   Eind januari verschijnt daarom een speciale update die in het teken staat van doelen voor 2021.
  3. ⚡️ Begin januari verschijnt een grote update van Fondo met daarin een aantal mooie verbeteringen. Watt die verbeteringen precies inhouden gaan we nog niet verklappen, maar Fondo Pro gebruikers krijgen - zoals altijd - als eerste toegang! Bovendien komen er volgend jaar ook weer veel nieuwe trainingsprogramma's bij. Nog geen Fondo Pro abonnee? Tot het einde van het jaar betaal je slechts €29,99 voor een jaar lang Fondo Pro. Dat is maar liefst 50% korting op de reguliere prijs! Om gebruik te maken van deze actie gebruik je de code "wielerdromen2021" bij het afreken in onze webshop:

🎁 Winnaar Shimano Service Center onderhoudsbeurt

In november kondigden we onze samenwerking met Shimano Service Center aan. Bovendien maakte je kans op een uitgebreide onderhoudsbeurt door de volgende vraag goed te beantwoorden: in welk jaar is Shimano opgericht? Het goede antwoord was natuurlijk 1921. Shimano bestaat dus al bijna een eeuw! Uit alle goede inzendingen hebben we de volgende winnaar getrokken: Jiska de Gier. Gefeliciteerd Jiska, in het nieuwe jaar (en ná de lockdown) krijgt jouw fiets een onderhoudsbeurt bij een Shimano Service Center bij jou in de buurt.


Dat was 'm weer: de laatste update van 2020. Naast fijne feestdagen wensen we je een sportief en bovenal GEZOND 2021. En vergeet niet: #fietsmetfondo!