Aankondiging

Nieuw in Fondo: 💪 Voed sterke verhalen met BORN, voedingspartner van Fondo

Ben jij in training om dit seizoen weer mooie herinneringen te maken? Jouw ultieme rit waar je nog vaak met plezier aan terug gaat denken? Sterke verhalen moet je goed voeden. En daar begint het dan ook mee: goede, gezonde (sport)voeding.

01
/
04
/
2021

Het begint met goede (sport)voeding

Door verkeerd eten en drinken hebben veel fietsers regelmatig te maken met een hongerklop. Dit kan voorkomen worden door op het juíste moment de juíste voeding in de juíste hoeveelheid in te nemen. Logisch, maar niet altijd even makkelijk als je je in het zweet werkt. Wist je ook dat een gezonde basisvoeding minstens zo belangrijk is voor je prestaties? Dus wat je eet en drinkt wanneer je níet op de fiets zit. Met andere woorden: sta jij wel voldoende stil bij je ontbijt, tussendoortjes en avondeten?

Om je hierbij te helpen hebben we een onze kennisbank uitgebreid met artikelen over (sport)voeding. Die artikelen zijn geschreven in samenwerking met BORN, voedingspartner van Fondo. Al sinds 1985 ontwikkelt BORN vanuit Limburg kwalitatieve sportvoeding voor duursporters. Niet alleen voor de nationale selectie, maar voor álle fietsers die beter willen worden, dus ook voor jou! BORN biedt daarom een gratis persoonlijk voedingsplan aan. Daarmee ontvang je praktisch, doelgericht voedingsadvies om het beste uit jezelf te halen.

🎁 Maak kans op een BORN voedingspakket!

Om de samenwerking met BORN te vieren mogen we drie voedingspakketten verloten. Meedingen is simpel: meld je voor 30 april aan voor een persoonlijk voedingsplan van BORN en je maakt automatisch kans. De winnaars worden na 1 mei persoonlijk op de hoogte gesteld.