Update

Najaarsupdate Fondo: flexibel trainen en nieuwe integraties!

We hebben een hele mooie update voor je klaargezet in de app store. Met deze update wordt het trainen met Fondo een stuk flexibeler en kun je jouw trainingsprogramma eenvoudiger inpassen in je agenda. Daarnaast hebben we twee nieuwe integraties toegevoegd waarmee we trainen met Fondo nóg leuker maken. Hoe? Lees snel verder! 👇

15
/
12
/
2021

Nieuw: trainingsvarianten (Pro)

Heb je op bepaalde dagen soms zoveel energie dat je liever een wat pittigere trainingen zou willen afwerken? Of is die ene training uit je trainingsprogramma net te lang of zwaar om in te passen in je agenda? Dit behoort tot de verleden tijd met trainingsvarianten, exclusief beschikbaar voor Fondo Pro abonnees!

Met trainingsvarianten heb je de keuze voor een lichtere (meestal kortere) of zwaardere (meestal langere) variant bij het bekijken van een training. Deze varianten zijn zo gekozen dat je nooit te zwaar of licht traint, maar bieden samen met de aanpasbare trainingsfrequentie wel de nodige flexibiliteit tijdens het trainen.

Deze functie is exclusief beschikbaar voor Fondo Pro leden.

Nieuw: train ook binnen met RGT Cycling (Pro)

Het is nu ook mogelijk om eenvoudig Fondo-trainingen binnen uit te voeren op RGT Cycling. Dit is net als Zwift een virtuele fietswereld - maar dan realistischer - waarmee je je jouw trainingen binnen kunt afwerken. Bijvoorbeeld bij slecht weer of als je na een lange dag geen zin hebt om in het donker naar buiten te gaan.

Informatie over deze integratie vind je in de app onder Profiel → Integratiesbeheren. Stap-voor-stap uitleg vind je op deze pagina.

Voor deze integratie heb je behalve een Fondo Pro abonnement ook een betaald abonnement op RGT Cycling nodig. Dit kost €8,99 per maand en je kunt het 2 weken gratis uitproberen.

Nieuw: train ook zonder fietscomputer dankzij CheckMyRide

Heb je geen fietscomputer en/of gebruik je liever gewoon je telefoon op je stuur? Dan hebben we goed nieuws: in samenwerking met fietscomputer-app CheckMyRide kun je nu namelijk alle Fondo-trainingen uitvoeren. Dat kan zowel op gevoel, hartslag als vermogen (FTP). Tijdens het trainen toont de app de trainingsinstructies uit Fondo. Zo hoef je deze niet zelf te onthouden en fiets je nooit te zwaar of te licht. Daarnaast houdt CheckMyRide natuurlijk ook je prestaties bij, om later te delen op bijvoorbeeld Strava.

Klik hier om CheckMyRide te downloaden. Verdere uitleg bij de integratie vind je in Fondo.

Voor deze integratie heb je geen Fondo Pro abonnement nodig. De CheckMyRide-app kun je een maand gratis uitproberen en kost daarna €5,99 per jaar.

Tot slot

Blij met deze update? Laat het ons - en de rest van de wereld - vooral weten! Nog veel liever zien we het terug als review in de app store. Kom je nog ergens een foutje tegen? Meld het dan even via de chat, of per mail. Alvast bedankt! 🙏

#fietsmetfondo,

Jules, Stefan en Fausto