Nieuwsbrief

📣 Nieuwsbrief April: Doe mee met de FONDO ENDLESS SUMMER RIDE!

Snak jij door alle beperkingen ook zo naar een échte uitdaging? Een wielerdroom om voor te trainen? Wij ook! Daarom organiseren we op zaterdag 19 en zondag 20 juni de FONDO ENDLESS SUMMER RIDE: de langste rit van je leven in het langste weekend van het jaar. Ga jij de uitdaging aan? Samen met onze partners helpen wij jou je monsterrit tot een goed einde te brengen.

19
/
04
/
2021

Hoe het werkt:

1. ✍️ Schrijf je in en kies de afstand die jij solo of als duo wil afleggen: 100, 200 of 300 kilometer. Ietsje meer mag natuurlijk ook ;)

2. 📆 Start op maandag 10 mei het Fondo-trainingsprogramma voor jouw gekozen afstand.

3. 🗺 Plan je route samen met Komoot langs onze highlights. Hier kun je terecht voor een kopje koffie of thee op vertoon van je inbegrepen Fondo koerspet.

4. 🚴️ Beleef jouw epische rit op zaterdag 19 of zondag 20 juni. Na afloop plof je moe, maar voldaan op de bank voor de finish van het Nederlandse Loterij NK Wielrennen!

Deelnemerspakket

Inschrijven kost €17,49. Je ontvangt het deelnemerspakket met daarin:

✅ 3 maanden Fondo Pro t.w.v €15,99

✅ Fondo koerspet t.w.v. €14,99

✅ Komoot regiopakket t.w.v. €8,99

✅ Kopje koffie of thee onderweg

✅ Een onvergetelijke dag!

Oftewel, dit is een superdeal als je:

👉 toe bent aan een échte uitdaging;

👉 nog geen Fondo Pro hebt;

👉 die unieke Fondo koerspet wil bemachtigen!

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in via deze pagina want maandag 10 mei beginnen we al met trainen!

Fondo, de bekroonde fietstraining app van de KNWU

Fondo is een trainingsapp voor sportieve fietsers en helpt je bij het maken van jouw trainingsplan. Voor de fietser die beter wil worden, gezond wil blijven, een uitlaatklep wil, of gewoon van dat voldane gevoel na afloop van zijn workouts houdt. Fondo is er voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden.

Dat doet Fondo in de vorm van een fietstraining app voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, maar ook via een uitgebreid online kennisplatform.

Waarom een fiets trainingsschema app voor het wielrennen?

De KNWU maakt wielerdromen waar. Via de Fondo trainingsapp voor fietsers deelt de wielerbond haar expertise die ze in haar bijna 100-jarige bestaan heeft opgebouwd voor het eerst met de breedtesport, daar waar deze kennis voorheen alleen voor topsporters beschikbaar was.

Door het aanbieden van deze kennis via de Fondo trainingsapp, krijg jij op een laagdrempelige én persoonlijke manier handvatten aangeboden om jouw eigen wielerdromen waar te maken, hoe groot of klein deze ook zijn. Wil jij een heuse Gran Fondo van je bucketlist afstrepen? Wil je een betere klimmer worden? Wil je voor de eerste keer een rit van 100 kilometer maken? Wil je afvallen door middel van het wielrennen? Via Fondo vind jij op maat gemaakt trainingsschema’s voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, én heb je de mogelijkheid tot persoonlijk contact met een trainer van de KNWU.

De fiets app & het kennisplatform voor sportieve fietsers

Fondo gaat verder dan alleen de bekroonde fietstraining app. Fondo biedt namelijk ook een uitgebreid online kennisplatform aan, dat niet alleen trainingsschema’s en artikelen over trainen behandelt. Want zeg nou eerlijk: er komt veel meer bij het fietsen kijken. Op het Fondo kennisplatform vind je dan ook een brede collectie aan artikelen over onder andere materiaal en onderhoud, sportvoeding, voeding, fietskleding, mountainbiken, gravel, blessures en conditie, indoor trainen en meer. Welke vraag jij ook hebt met betrekking tot het sportief fietsen: Fondo heeft de antwoorden voor jouw trainingen.