Samenwerkingen

Trainings-programma’s

Samen kom je verder. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met de volgende partners, organisatoren en ambassadeurs.

Ook samenwerken of ambassadeur worden? Neem contact op.

Onderhoudspartner

Shimano

Shimano Service Centers zijn een wereldwijd netwerk van onafhankelijke fietsretailers. Hier wordt de best mogelijke service voor fietsen gecombineerd met de allerlaatste technologieën.

Bezoek website
Voedingspartner

BORN

Voed sterke verhalen met BORN, voedingspartner van de nationale selectie én Fondo. De sportvoedingsproducent uit Limburg informeert jou als aankomt op het belang van goede, gezonde sportvoeding.

Bezoek website
Kledingpartner

AGU

AGU is een écht Nederlands bedrijf dat al sinds 1966 fietskleding maakt. AGU weet wat jij als fietser nodig hebt. En bieden een passende oplossing voor elke rit, elke uitdaging. Iedere dag.

Bezoek website

Fondo, de bekroonde fietstraining app van de KNWU

Fondo is een trainingsapp voor sportieve fietsers en helpt je bij het maken van jouw trainingsplan. Voor de fietser die beter wil worden, gezond wil blijven, een uitlaatklep wil, of gewoon van dat voldane gevoel na afloop van zijn workouts houdt. Fondo is er voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden.

Dat doet Fondo in de vorm van een fietstraining app voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, maar ook via een uitgebreid online kennisplatform.

Waarom een fiets trainingsschema app voor het wielrennen?

De KNWU maakt wielerdromen waar. Via de Fondo trainingsapp voor fietsers deelt de wielerbond haar expertise die ze in haar bijna 100-jarige bestaan heeft opgebouwd voor het eerst met de breedtesport, daar waar deze kennis voorheen alleen voor topsporters beschikbaar was.

Door het aanbieden van deze kennis via de Fondo trainingsapp, krijg jij op een laagdrempelige én persoonlijke manier handvatten aangeboden om jouw eigen wielerdromen waar te maken, hoe groot of klein deze ook zijn. Wil jij een heuse Gran Fondo van je bucketlist afstrepen? Wil je een betere klimmer worden? Wil je voor de eerste keer een rit van 100 kilometer maken? Wil je afvallen door middel van het wielrennen? Via Fondo vind jij op maat gemaakt trainingsschema’s voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, én heb je de mogelijkheid tot persoonlijk contact met een trainer van de KNWU.

De fiets app & het kennisplatform voor sportieve fietsers

Fondo gaat verder dan alleen de bekroonde fietstraining app. Fondo biedt namelijk ook een uitgebreid online kennisplatform aan, dat niet alleen trainingsschema’s en artikelen over trainen behandelt. Want zeg nou eerlijk: er komt veel meer bij het fietsen kijken. Op het Fondo kennisplatform vind je dan ook een brede collectie aan artikelen over onder andere materiaal en onderhoud, sportvoeding, voeding, fietskleding, mountainbiken, gravel, blessures en conditie, indoor trainen en meer. Welke vraag jij ook hebt met betrekking tot het sportief fietsen: Fondo heeft de antwoorden voor jouw trainingen.