Aankondiging

BORN en Fondo verlengen partnership

Met als doel de sportieve fietser te informeren over (het belang van) goede, gezonde sportvoeding, gaan BORN en de KNWU intensiever samenwerken binnen Fondo, de bekroonde trainingsapp van de wielerbond.

05
/
07
/
2023

Het is een logische vervolgstap in de samenwerking tussen BORN en de KNWU die inmiddels jarenlang bestaat. Waar de Nederlandse topsporters, van beloften tot elite, al die tijd al profiteerden van de expertise en producten van de sportvoedingsproducent uit Limburg, heeft ook de breedtesport via Fondo de afgelopen twee jaar aangenaam met BORN kennisgemaakt.

De samenwerking binnen Fondo richt zich op het informeren van de sportieve fietser. Er valt immers nog een wereld te winnen in het overbrengen van het belang van goede, gezonde sportvoeding. Door verkeerd eten en drinken hebben veel fietsers regelmatig te maken met de zogenaamde hongerklop. De juiste sportvoeding en de juiste hoeveelheid hadden dit kunnen voorkomen. Tegelijkertijd zorgt een goede inname van sportvoeding voor verbeterde prestaties.

Binnen de Fondo trainingsapp worden gebruikers voor iedere training gecoacht met sportvoedingsadvies voor die specifieke training. Aanvullend vinden gebruikers een ruim gevulde kennisbank terug, waarin dieper wordt ingegaan op alle facetten die bij het kiezen van de juiste sportvoeding komen kijken. Tot slot biedt BORN iedere sportieve fietser een persoonlijk voedingsplan aan.

“Het is erg fijn dat we ook de komende twee jaar weer kunnen samenwerken met een trouwe partner als BORN. We hebben binnen Fondo nog lang niet alles verteld over sportvoeding, dus daar gaan wij samen de komende tijd ook flink op inzetten. Dit alles met het doel om de Fondo-gebruikers zo goed mogelijk te ondersteunen richting hun volgende wielerdoelen.” - Martin Faes, Product Owner Fondo
“Wij zijn enorm trots op onze langdurige samenwerking met de KNWU. Wij helpen de Nederlandse topsporters al jaren met het behalen van unieke prestaties, maar wij vinden het ook belangrijk om de breedtesport te helpen en informeren over het belang van goede sportvoeding. Samen met Fondo kunnen wij nu nog meer fietsers helpen met het behalen van hun doelen!” - Jorn van den Bunder, Commercieel Projectmanager BORN

🎁 Maak kans op een BORN voedingspakket!

Het verlengen van de samenwerking tussen BORN en de KNWU moet gevierd worden. Maak daarom nu kans op een BORN sportvoedingspakket t.w.v. € 65.00.

Hoe maak je kans?

  1. Vraag uiterlijk vrijdag 14 juli een GRATIS sportvoedingsadvies aan
  2. Schrijf je in de laatste stap in voor de BORN nieuwsbrief
  3. De winnaar krijgt uiterlijk maandag 17 juli persoonlijk bericht

Fondo, de bekroonde fietstraining app van de KNWU

Fondo is een trainingsapp voor sportieve fietsers en helpt je bij het maken van jouw trainingsplan. Voor de fietser die beter wil worden, gezond wil blijven, een uitlaatklep wil, of gewoon van dat voldane gevoel na afloop van zijn workouts houdt. Fondo is er voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden.

Dat doet Fondo in de vorm van een fietstraining app voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, maar ook via een uitgebreid online kennisplatform.

Waarom een fiets trainingsschema app voor het wielrennen?

De KNWU maakt wielerdromen waar. Via de Fondo trainingsapp voor fietsers deelt de wielerbond haar expertise die ze in haar bijna 100-jarige bestaan heeft opgebouwd voor het eerst met de breedtesport, daar waar deze kennis voorheen alleen voor topsporters beschikbaar was.

Door het aanbieden van deze kennis via de Fondo trainingsapp, krijg jij op een laagdrempelige én persoonlijke manier handvatten aangeboden om jouw eigen wielerdromen waar te maken, hoe groot of klein deze ook zijn. Wil jij een heuse Gran Fondo van je bucketlist afstrepen? Wil je een betere klimmer worden? Wil je voor de eerste keer een rit van 100 kilometer maken? Wil je afvallen door middel van het wielrennen? Via Fondo vind jij op maat gemaakt trainingsschema’s voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, én heb je de mogelijkheid tot persoonlijk contact met een trainer van de KNWU.

De fiets app & het kennisplatform voor sportieve fietsers

Fondo gaat verder dan alleen de bekroonde fietstraining app. Fondo biedt namelijk ook een uitgebreid online kennisplatform aan, dat niet alleen trainingsschema’s en artikelen over trainen behandelt. Want zeg nou eerlijk: er komt veel meer bij het fietsen kijken. Op het Fondo kennisplatform vind je dan ook een brede collectie aan artikelen over onder andere materiaal en onderhoud, sportvoeding, voeding, fietskleding, mountainbiken, gravel, blessures en conditie, indoor trainen en meer. Welke vraag jij ook hebt met betrekking tot het sportief fietsen: Fondo heeft de antwoorden voor jouw trainingen.