Ervaringen en reviews

Naast resultaat staan plezier en persoonlijk contact centraal bij het trainen met Fondo. Dat zien we gelukkig ook terug in de ervaringen en reviews van gebruikers. Op deze pagina vind je een selectie waar het meest trots op zijn.

Bekijk alle reviews in de Apple App Store of Google Play Store.

Hele duidelijke en goeie app

Een hele duidelijke en goeie app voor wielrenfanaten die een volgende stap willen maken met goede trainingen. Trainingen zijn er voor alle niveaus en wensen. De app zelf werkt goed en vloeiend, en de info/kennisbank over trainingen etc is een mooie toevoeging. Enige minpunt, integratie van trainingen met supercomputers werkt alleen met Garmin, gebruik zelf een Wahoo. Als dat straks ook kan; 6 sterren.

Geschreven door
Maarten
Bron

Geweldige app

Geweldige app met mooie trainingsschema's. De koppeling met Garmin vind ik helemaal top. De trainingsnaam wordt wordt automatisch in Garmin Connect overgenomen. Jammer dat die niet naar Strava doorgestuurd wordt. Ik gebruik nu 2 weken Fondo PRO. Een aanrader 👍

Geschreven door
Wilco
Bron

Training met plezier

Fijne app, begrijpelijk, en het motiveert

Geschreven door
Opanoci66
Bron

Nuttige app!

Voorheen gebruikte ik de analoge schema’s van Fiets om mijn gestelde doelen te bereiken. Nu dus in de Fondo-app een goed initiatief van Fiets en de KNWU. Verantwoord je doel(en) bereiken, zelfs met een coach! Een echte aanrader!

Geschreven door
Ron
Bron

Easy does it

Deze app is heel eenvoudig in gebruik. Er zijn veel verschillende fietsdoelen waar je uit kunt kiezen, van beginners tot doorgewinterde kilometervreters. Per week kun je bepalen hoe vaak je kunt en wilt trainen. Ook de trainingsvormen worden helder uitgelegd. Wel handig als je goed inzicht in je hartslagzones hebt, want dat is waar je uiteindelijk op traint. Het is geen individueel maatwerk, dat kan ook niet, maar hiermee kun je echt wel heel gericht trainen. Als je weet dat een individueel schema van een trainer al snel €40-50 in de maand kost dan begrijp je dat Fondo echt een koopje is. En de trainers reageren ook nog eens heel adequaat op vragen.

Geschreven door
Eeefline
Bron

Super duidelijke app!!

Fiets al jaren maar begrijp nu eindelijk hoe je heel gericht naar een doel kan toewerken. Zeer duidelijke uitleg hoe de verschillende trainingsvormen werken. Ook heel fijn dat je op verschillende niveau’s de programma’s kunt volgen.

Geschreven door
Wout
Bron

KNWU Fondo app motiveert

App werkt super handig, coaches zijn zeer makkelijk bereikbaar en antwoorden ook zeer snel en kundig. Sinds het gebruik van de app merk ik dat mijn trainingen beter gericht zijn op het doel.

Geschreven door
The king of the street
Bron

Eindelijk gericht trainen, super fijn!

Sinds kort gebruik ik de Fondo trainingsapp voor mijn wielrentrainingen. Voorheen fietste ik maar wat, maar merkte dat ik niet echt sterker werd. Dankzij deze app train je gericht, efficiënt en met meer resultaat. Aanrader dus!

Geschreven door
JanetBteP
Bron

Leuk trainen

Fondo geeft leuke ideeën om te trainen. Zeker nu met anderen trainen niet kan. Is het voor mij een goede stok achter de deur.

Geschreven door
Deboraheva
Bron

Handige app voor trainingsnoob

Leuk om eens een ander doel te hebben tijdens een ritje dan zo hard mogelijk rondrijden. Gebruik de app nu een paar dagen (betaald).

Geschreven door
ltd1111
Bron

Fondo, de bekroonde fietstraining app van de KNWU

Fondo is een trainingsapp voor sportieve fietsers en helpt je bij het maken van jouw trainingsplan. Voor de fietser die beter wil worden, gezond wil blijven, een uitlaatklep wil, of gewoon van dat voldane gevoel na afloop van zijn workouts houdt. Fondo is er voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden.

Dat doet Fondo in de vorm van een fietstraining app voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, maar ook via een uitgebreid online kennisplatform.

Waarom een fiets trainingsschema app voor het wielrennen?

De KNWU maakt wielerdromen waar. Via de Fondo trainingsapp voor fietsers deelt de wielerbond haar expertise die ze in haar bijna 100-jarige bestaan heeft opgebouwd voor het eerst met de breedtesport, daar waar deze kennis voorheen alleen voor topsporters beschikbaar was.

Door het aanbieden van deze kennis via de Fondo trainingsapp, krijg jij op een laagdrempelige én persoonlijke manier handvatten aangeboden om jouw eigen wielerdromen waar te maken, hoe groot of klein deze ook zijn. Wil jij een heuse Gran Fondo van je bucketlist afstrepen? Wil je een betere klimmer worden? Wil je voor de eerste keer een rit van 100 kilometer maken? Wil je afvallen door middel van het wielrennen? Via Fondo vind jij op maat gemaakt trainingsschema’s voor het wielrennen, mountainbiken en gravellen, én heb je de mogelijkheid tot persoonlijk contact met een trainer van de KNWU.

De fiets app & het kennisplatform voor sportieve fietsers

Fondo gaat verder dan alleen de bekroonde fietstraining app. Fondo biedt namelijk ook een uitgebreid online kennisplatform aan, dat niet alleen trainingsschema’s en artikelen over trainen behandelt. Want zeg nou eerlijk: er komt veel meer bij het fietsen kijken. Op het Fondo kennisplatform vind je dan ook een brede collectie aan artikelen over onder andere materiaal en onderhoud, sportvoeding, voeding, fietskleding, mountainbiken, gravel, blessures en conditie, indoor trainen en meer. Welke vraag jij ook hebt met betrekking tot het sportief fietsen: Fondo heeft de antwoorden voor jouw trainingen.