Ervaringen en reviews

Naast resultaat staan plezier en persoonlijk contact centraal bij het trainen met Fondo. Dat zien we gelukkig ook terug in de ervaringen en reviews van gebruikers. Op deze pagina vind je een selectie waar het meest trots op zijn.

Bekijk alle reviews in de Apple App Store of Google Play Store.

Hele duidelijke en goeie app

Een hele duidelijke en goeie app voor wielrenfanaten die een volgende stap willen maken met goede trainingen. Trainingen zijn er voor alle niveaus en wensen. De app zelf werkt goed en vloeiend, en de info/kennisbank over trainingen etc is een mooie toevoeging. Enige minpunt, integratie van trainingen met supercomputers werkt alleen met Garmin, gebruik zelf een Wahoo. Als dat straks ook kan; 6 sterren.

Geschreven door
Maarten
Bron

Geweldige app

Geweldige app met mooie trainingsschema's. De koppeling met Garmin vind ik helemaal top. De trainingsnaam wordt wordt automatisch in Garmin Connect overgenomen. Jammer dat die niet naar Strava doorgestuurd wordt. Ik gebruik nu 2 weken Fondo PRO. Een aanrader đź‘Ť

Geschreven door
Wilco
Bron

Training met plezier

Fijne app, begrijpelijk, en het motiveert

Geschreven door
Opanoci66
Bron

Nuttige app!

Voorheen gebruikte ik de analoge schema’s van Fiets om mijn gestelde doelen te bereiken. Nu dus in de Fondo-app een goed initiatief van Fiets en de KNWU. Verantwoord je doel(en) bereiken, zelfs met een coach! Een echte aanrader!

Geschreven door
Ron
Bron

Easy does it

Deze app is heel eenvoudig in gebruik. Er zijn veel verschillende fietsdoelen waar je uit kunt kiezen, van beginners tot doorgewinterde kilometervreters. Per week kun je bepalen hoe vaak je kunt en wilt trainen. Ook de trainingsvormen worden helder uitgelegd. Wel handig als je goed inzicht in je hartslagzones hebt, want dat is waar je uiteindelijk op traint. Het is geen individueel maatwerk, dat kan ook niet, maar hiermee kun je echt wel heel gericht trainen. Als je weet dat een individueel schema van een trainer al snel €40-50 in de maand kost dan begrijp je dat Fondo echt een koopje is. En de trainers reageren ook nog eens heel adequaat op vragen.

Geschreven door
Eeefline
Bron

Super duidelijke app!!

Fiets al jaren maar begrijp nu eindelijk hoe je heel gericht naar een doel kan toewerken. Zeer duidelijke uitleg hoe de verschillende trainingsvormen werken. Ook heel fijn dat je op verschillende niveau’s de programma’s kunt volgen.

Geschreven door
Wout
Bron

KNWU Fondo app motiveert

App werkt super handig, coaches zijn zeer makkelijk bereikbaar en antwoorden ook zeer snel en kundig. Sinds het gebruik van de app merk ik dat mijn trainingen beter gericht zijn op het doel.

Geschreven door
The king of the street
Bron

Eindelijk gericht trainen, super fijn!

Sinds kort gebruik ik de Fondo trainingsapp voor mijn wielrentrainingen. Voorheen fietste ik maar wat, maar merkte dat ik niet echt sterker werd. Dankzij deze app train je gericht, efficiënt en met meer resultaat. Aanrader dus!

Geschreven door
JanetBteP
Bron

Leuk trainen

Fondo geeft leuke ideeën om te trainen. Zeker nu met anderen trainen niet kan. Is het voor mij een goede stok achter de deur.

Geschreven door
Deboraheva
Bron

Handige app voor trainingsnoob

Leuk om eens een ander doel te hebben tijdens een ritje dan zo hard mogelijk rondrijden. Gebruik de app nu een paar dagen (betaald).

Geschreven door
ltd1111
Bron