fondo endless summer promo banner

Spelregels

Bij de Fondo Endless Summer Ride horen ook een aantal spelregels om rekening mee te houden. We maken het natuurlijk niet moeilijker dan het is:

☕️ Reminder: het gratis kopje koffie of thee bij één van de deelnemende wielercafe’s krijg je alleen op vertoon van Fondo-koerspet. Vergeet deze dus niet mee te nemen!

Inschrijving
Inschrijfgelden worden niet teruggestort, mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen. De inschrijving is wel overdraagbaar. Stuur daarvoor een mail naar fondo@knwu.nl.

⚠️ Veiligheid
Volg de algemene veiligheidsregels zoals die gelden op de Nederlandse wegen en in de aangrenzende landen, mocht je rit de landsgrenzen overstijgen.

Respecteer de geldende coronamaatregelen.

Draag een helm.

Deelname is op eigen risico.

🕵️ Privacy
We werken samen met een fotograaf die een sfeerimpressie maakt van de Fondo Endless Summer Ride. Deze foto’s worden mogelijk gebruikt voor onze website en sociale media. Door je in te schrijven ga je akkoord met het gebruik van deze foto’s op de genoemde media. Volgens de geldende AVG-bepalingen kun je ons altijd verzoeken een foto offline te halen. Stuur hiervoor een e-mail fondo@knwu.nl.

Persoonlijke gegevens delen wij niet met derde partijen.

Be safe & enjoy the ride! #fietsmetfondo
 

Wederom bedankt!
Oeps, het lijkt er op dat er iets mis ging!
Wederom bedankt!
Oeps, het lijkt er op dat er iets mis ging!